Donateur worden?

word donateurWij begroeten u graag als donateur, want onze stichting kan uw financiele ondersteuning best gebruiken. Immers onze Stichting draait volledig op vrijwilligers en wordt niet door de overheid gesubsidieerd, dus u begrijpt dat donaties voor ons het levensbloed zijn voor de continuïteit van ons museum, dat toch als uniek en hoogwaardig kwalitatief mag worden beschouwd. 

Dus, als u ons wilt steunen, verzoeken wij u graag uw bijdrage te willen overmaken op onze rekening bij de ING onder nummer NL22INGB0004161700. Het is zinvol om te weten dat wij een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) zijn, hetgeen betekent dat uw donatie als gift in aanmerking kan komen voor fiscale aftrek. Ons ANBI dossier kunt u nalezen op http://anbi.federatiecultuur.nl

Bent u onder de indruk gekomen van ons prachtige museum en denkt u er over om dit unieke museum financieel te steunen, dan kunt u het formulier hiervoor invullen. U kunt uw wens te kennen geven onder het kopje "algemene informatie" van het hoofdmenu "Contact".

 

 anbi