Trouwen

fototrouwlocatie3

Trouwen op de oudste trouwlocatie in Maassluis? Dat kan in het voormalige stadhuis van Maassluis!! 

Het Sleepvaart museum is sinds mei 2007 beschikbaar als trouwlocatie. Hiermee is de (voormalige) trouwzaal van de gemeente Maassluis weer in ere hersteld. Het is een sfeervol gebouw waar de gemeenteraad tot 1966 vergaderde. 

Sinds 1979 is het Nationaal Sleepvaart Museum gevestigd in het voormalige stadhuis van Maassluis (gebouwd in 1675-1676). Wij bieden aanstaande echtparen graag de gelegenheid om het huwelijk te laten sluiten in deze prachtige locatie. Inclusief het luiden van de originele stadhuisklok! Op verzoek kunnen we de ceremonie rechtstreeks uitzenden op internet d.m.v. een HD camera (720p) inclusief geluid vanuit een vaste positie. 

Proef hier op uw trouwdag de sfeer van de historie van Maassluis. 

Fotogenieke entree: Een foto van de entree met uw familie mag zeker niet ontbreken in uw fotoalbum. In de directe omgeving van het sleepvaartmuseum bevinden zich eveneens ideale plekken om te fotograferen. 

Toegang gehandicapten: De prachtige historische entree maakt deze locatie wel slecht bereikbaar voor mensen met een handicap. Mocht dit een voorwaarde zijn, hou hier rekening mee! 

Maximum aantal bruidsgasten: Deze unieke trouwzaal is voorzien van circa 30 zitplaatsen en berekend op maximaal 45 personen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Maassluis, afdeling Burgerzaken.