Promotiefilm NSM

Filmploeg promotiefilm NSMAl enige tijd beschikt het Nationaal Sleepvaart Museum te Maassluis, over een promotiefilm. Deze was natuurlijk te bekijken in het museum zelf, maar is nu ook via ons YouTube-kanaal te benaderen.Daarnaast is deze film ook op onze Facebook-pagina aanwezig. Aan de linkerkant van de facebookpagina kunt u hem aanklikken.

Bekijkt u de film eens op uw gemak, en wellicht wordt u daarmee verleid om (weer) eens bij ons langs te komen in Maassluis. Wij verwelkomen u graag.

Al enige tijd geleden heeft het bestuur van het Nationaal Sleepvaart Museum het mediabedrijf Dubbelklik te Rotterdam-Overschie opdracht gegeven een promotiefilm van het museum te maken. Na een periode van voorbereidingen konden de opnamen voor de nieuwe promotiefilm van het Nationaal Sleepvaart Museum van start gaan. De twee dames van de filmploeg van Dubbelklik zijn enkele dagen intensief in de weer geweest met het maken van opnamen van diverse presentaties en interviews met een aantal bestuursleden en vrijwilligers. De betrokkenen zijn tot dusver zeer tevreden met het verzamelde materiaal. Na de opnamesessies begon de knip- en plakfase, waarna een eerste resultaat door Dubbelklik aan de werkgroep werd gepresenteerd. Na enkele aanpassingen werd de film goedgekeurd. De samenwerking met Dubbelklik verloopt heel positief, er is zogezegd inderdaad een "klik".

Op de foto: De filmploeg van Dubbelklik geconcentreerd aan het werk in de zeezaal met de vicevoorzitter, de heer Paul Alers

Klik op de onderstaande link om naar dat kanaal toe te gaan:

https://www.youtube.com/watch?v=hBLjgLd8CZQ