Vaardag Maassluis in mei

||| |||

Zaterdag 21 mei 2016 stond Maassluis in het teken van het varen met en beleven van historische stoom- en motorsleepboten tijdens de Vaardag Sleepboothaven Maassluis.
Ook het Nationaal Sleepvaart Museum zette zich weer in om de "Vaardag Sleepboothaven Maassluis" andermaal tot een succes te maken.
Op zaterdag 19 mei 2018 vindt dit tweejaarlijks evenement opnieuw plaats!

Sleepvaartmuseum

De vaardag is bij uitstek ook de gelegenheid om het sleepvaartmuseum in Maassluis te bezoeken! Hier kunt u een diepere indruk opdoen en de achtergronden leren kennen van de Nederlandse roemruchte sleepvaartgeschiedenis van de laatste 150 jaar.Promo-Vaardag Sleepboothaven -Maassluis 2016

vaardag sleepboothavenMeevaren op de historische schepen van Maassluis! Het kan op zaterdag 19 mei a.s. Voor meer inlichtingen: http://www.sleepboothaven.nl/

De Stichting Sleepboothaven Maassluis organiseert elk jaar in mei een maritiem evenement. Het ene jaar de Dag van de Zeesleepvaart en het andere jaar de Vaardag Sleepboothaven, waar laatstgenoemde een intieme opzet heeft waar de focus ligt op rondvaarten. Zo kan je de maritieme historie van Maassuis op een leuke en laagdrempelige manier ervaren.

Met welk schip wilt u een rondvaart maken tijdens de Vaardag Sleepboothaven Maassluis? Wordt het de stoomzeesleper Furie, het bergingsvaartuig Bruinvisch of de zeesleper Elbe?

Een impressie.....